Kunststof producten laten maken

Wilt u een kunststof product laten maken? Bij S.P.F. Plastics kunt u kunststof producten laten maken voor diverse toepassingen. U kunt het zo gek niet verzinnen of wij kunnen het produceren. U geeft aan wat voor product u nodig heeft en wij maken voor u een kunststof product op maat. Voorbeelden van producten zijn beugelbakjes en huidweefsel cassettes voor gebruik in de medische sector en vele andere kunststof producten.

Kunststof producten laten maken door S.P.F. Plastics

Als u kunststof producten wilt laten maken, dan staat S.P.F. Plastics tot uw dienst. Als echt familiebedrijf met jarenlange ervaring, leveren wij enkel kwaliteitsproducten. Wij werken alleen met de nieuwste technieken en materialen en denken graag met u mee. Dat begint al in de ontwerpfase van het product. Door verschillende vragen te beantwoorden, kunnen wij de juiste keuze maken voor het kunststof materiaal dat wij gebruiken in de juiste hoeveelheid. Sommige kunststof producten moeten bijvoorbeeld hittebestendig zijn, terwijl andere een hoge slijtvastheid moeten hebben. Zo krijgt u niet alleen een product op maat, ook komen we tot een perfect en succesvol eindproduct.
Voorbeelden van de vragen:

  • Waarvoor worden de kunststof producten gebruikt?
  • Gebruikt u onze producten buiten of binnen?
  • Wat is de invloed van temperatuur?
  • Wat is de uitwerking van licht op het product?
  • In hoeverre speelt slijtage van het product een rol?

Productie door spuitgieten

S.P.F. Plastics maakt kunststof producten op maat door te spuitgieten. Met geruime ervaring in het vak, kunnen wij ons een echte specialist noemen. Hoe gaat het proces van spuitgieten in zijn werk?

  • Kleine korrels kunststof worden verhit, waardoor het kunststof plastificeert.
  • De verhitte massa spuiten we in een matrijs waardoor het product zijn uiteindelijke vorm aanneemt.
  • Door de matrijs te koelen stolt het kunststof. Uw product is klaar!

Contact met S.P.F. Plastics

Wilt u meer informatie over kunststof producten laten maken? Heeft u al een idee voor een kunststof product dat u tot werkelijkheid wilt laten maken? Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen bespreken we de mogelijkheden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 0418 – 51 59 00 of per mail op: spf@spf.nl.

Ga naar contact