Kunststof Spuitgieterij

Zoekt u een kunststof spuitgieterij voor uw klus? S.P.F. Plastics is gespecialiseerd in kunststof spuitgieten. Wij hebben al sinds 1960 kennis en ervaring met het maken van kunststof producten. Daardoor kunnen wij ons dé kunststof spuitgieterij specialist noemen. Overleggen over verschillende kunststoffen, vormen of techniek? Neem gerust contact op met S.P.F. Plastics. Indien gewenst denken wij ook mee met het ontwerp van uw product!

Neem vrijblijvend contact op

S.P.F. Plastics | Kunststof spuitgieterij

Als kunststof spuitgieterij werken wij in nauw overleg met u als opdrachtgever. Wij denken graag met u mee en adviseren u als het gaat om de juiste kunststof materialen. Hoe u het product wilt gaan gebruiken heeft namelijk een grote invloed op het ontwikkelingsproces. Een product wat buiten wordt gebruikt, heeft een ander materiaal nodig dan een product wat binnen wordt gebruikt. Door onze brede kennis en ervaring als kunststof spuitgieterij weten wij hier alles van!

De voordelen van S.P.F. Plastics

Naast dat wij meedenken met de beginfase van de productontwikkeling, begeleiden we u in het hele proces. Heeft u een complex idee in gedachte? Wij denken graag met u mee. Daarom onze voordelen op een rijtje:

  • Wij betrekken u nauw in het proces van kunststof spuitgieten;
  • S.P.F. kunststof spuitgieterij beschikt over een breed netwerk aan specialisten;
  • Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken;
  • Wij leveren uitsluitend maatwerk;
  • Daarbij hanteren altijd een concurrerende prijs.

Kunststof spuitgieterij: Onze werkwijze

Bij S.P.F. kunststof spuitgieterij worden kleine korrels kunststof verhit. De verhitte massa wordt daarna in een matrijs geplaatst, waardoor het kunststof granulaat de door u gekozen vorm aan zal nemen. Tot slot koelt de kunststof af waardoor deze stolt. Na deze fase is uw product klaar. Door ons team die bestaat uit specialisten, kunnen wij het proces uit handen nemen van A tot Z: ook het regelen van logistiek!

Contact opnemen met S.P.F. Plastics

Zoekt u de juiste kunststof spuitgieterij voor het ontwikkelen van kunststof producten? S.P.F. Plastics spuitgieterij staat graag voor u klaar! U kunt ons benaderen voor nagenoeg elk kunststof product of onderdeel daarvan. Wacht niet langer en neem direct contact met S.P.F. Kunststof spuitgieterij om een samenwerking aan te gaan. Contact nemen kan via de onderstaande knop. 

Neem vrijblijvend contact op