Kunststof Spuitgieterij

Een Kunststof Spuitgieterij gezocht voor uw klus? S.P.F. Plastics is gespecialiseerd in het maken van kunststof producten. WIj bestaan als kunststof spuitgieterij al meer dan 60 jaar. Daardoor kunnen wij ons dé specialist noemen als het gaat om kunststof spuitgieten. Overleggen over verschillende kunststoffen, vormen of techniek? Neem gerust contact op met S.P.F. Plastics. Indien gewenst denken wij ook mee met het ontwerp van uw product!

Neem vrijblijvend contact op

Kunststof spuitgieten

Wanneer wij gaan kunststof spuitgieten werken wij in nauw overleg met u als opdrachtgever. Wij denken graag met u mee en adviseren u als het gaat om de juiste kunststof materialen. Hoe u het product wilt gaan gebruiken heeft namelijk een grote invloed op het ontwikkelingsproces. Een product wat buiten wordt gebruikt, heeft een ander materiaal nodig dan een product wat binnen wordt gebruikt. Door onze brede kennis en ervaring in het vak kunststof spuitgieten weten wij hier alles van!

De voordelen van S.P.F. Plastics

Naast dat wij meedenken met de beginfase van de productontwikkeling, begeleiden we u in het hele proces. Heeft u een complex idee in gedachte? Wij denken graag met u mee. Daarom onze voordelen op een rijtje:

  • Wij betrekken u nauw in het proces van kunststof spuitgieten;
  • Wij beschikken over een breed netwerk aan specialisten;
  • Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken;
  • Wij leveren uitsluitend maatwerk;
  • Daarbij hanteren altijd een concurrerende prijs.

Kunststof spuitgieterij: de werkwijze

In een kunststof spuitgieterij worden kleine korrels kunststof verhit. De verhitte massa wordt daarna in een matrijs geplaatst, waardoor het kunststof granulaat de door u gekozen vorm aan zal nemen. Tot slot koelt de kunststof af waardoor deze stolt. Na deze fase is uw product klaar. Door ons team die bestaat uit specialisten, kunnen wij het proces uit handen nemen van A tot Z: ook het regelen van logistiek!

Contact opnemen met S.P.F. Plastics

Zoekt u de juiste partner voor spuitgieten of het ontwikkelen van kunststof producten? S.P.F. Plastics staat graag voor u klaar! U kunt ons benaderen voor nagenoeg elk kunststof product of onderdeel daarvan. Neem direct contact met ons op via de onderstaande knop. 

Neem vrijblijvend contact op