Over ons

Productie door S.P.F. Plastics

Familiebedrijf

S.P.F Plastics is een echt familiebedrijf. Van vader op zonen waardoor de kennis en ervaring in het vak al van jongs af aan werd overgedragen. Gegroeid door de vraag uit de markt en groot geworden voor een continue drang naar vernieuwing. Ondertussen opereert S.P.F Plastics wereldwijd in het spuitgieten van kunststoffen op maat.

Onze kracht

Wilt u kunststof producten laten maken? Onze kracht is het op maat vervaardigen van plastic voorwerpen en onderdelen, ook wel spuitgieten genoemd. Specialistisch en met grote precisie kunnen producten op grote en kleine schaal ontwikkeld worden waarbij de laatste technieken en materialen worden toegepast. Ons machinepark is dan ook helemaal up-to-date waarbij de computergestuurde machines met geïntegreerde robotten de juiste oplagen en producten produceren.
Graag denken wij in een zo vroeg mogelijk stadium met onze klanten mee om de juiste keuzes te maken in vorm, techniek en materiaal. Hierbij altijd strevend naar een concurrerende prijs.

Meer weten over SPF?

Wilt u meer weten over SPF Plastics B.V.? Of heeft u een vraag over onze producten of diensten? Neem vrijblijvend contact op via 0418 – 51 59 00 of ga naar contact.

Ga naar contact