Spuitgietbedrijf

Zoekt u een vakkundig spuitgietbedrijf voor het laten spuitgieten van kunststof producten, dan is S.P.F. Plastics B.V. uw aangewezen partner. Als familiebedrijf spuitgieten bestaan wij al vanaf 1960. U bent dan ook verzekerd van kwalitatief hoogwaardige kunststof producten op maat. Of het nu gaat om eindproducten of halffabricaten van 0,5 gram tot 1 kg: wij realiseren het voor u.

Werkwijze spuitgietbedrijf S.P.F. Plastics

Als ervaren spuitgietbedrijf ontzorgen we u van A tot Z. U geeft aan wat voor product u nodig heeft en u krijgt een product op maat. We gebruiken enkel de juiste kunststof materialen en spuitgietmachines wisselend in sluitkracht van 25 tot 300 ton. Tevens is het belangrijk om in vroegstadium te weten waarvoor het product gebruikt gaat worden. Gebruikt u het product bijvoorbeeld buiten of binnen. Door antwoord te krijgen op dit soort vragen, kunnen wij een succesvol en perfect kunststof product voor u spuitgieten.

Hoe gaat het spuitgieten in zijn werk?

Een vloeibare massa wordt onder hoge druk in een vorm, een matrijs, gespoten. De massa koelt af en doordat de massa de vorm aanneemt van de matrijs ontstaat er een product. Dit staat bekend als het matrijs spuitgietproces. Over het algemeen worden er voor dit proces thermoplasten gebruikt, oftewel kunststoffen die zacht worden wanneer ze verwarmd worden.

Sterke punten S.P.F. Plastics

  • Expertise: kennis van de juiste materialen zorgt ervoor dat wij tot het perfecte product kunnen komen. Ook expertise van de juiste verwerkingsstoffen en productiemethode is van belang. Dat geldt met name voor kunststof producten op maat. Het resultaat is een duurzaam product dat precies doet waarvoor het gemaakt is.
  • Kwaliteit: dit is een garantie bij S.P.F. Plastics door onze jarenlange ervaring in het vak en de kennis en ervaring van generatie op generatie is doorgegeven. Tevens blijft S.P.F. Plastics niet stil staan. Wij hechten zeer veel belang aan innovatie. Dat betekent dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en materialen. Wij geloven dat je alleen dan garant kunt staan voor kwalitatief hoogwaardige kunststof producten.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of meer informatie over het kunststof spuitgieten? Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen