Spuitgietwerk bij SPF Plastics

SPF Plastics verzorgt al het mogelijke spuitgietwerk voor het produceren van kunststof producten en halffabricaten. Wij zijn een familiebedrijf dat zich heeft toegelegd op het spuitgieten van kunststof producten. Kennis en kunde is van vader op zonen doorgegeven, dus u bent verzekerd van spuitgietwerk van de hoogste kwaliteit. Wij spuitgieten op kosteneffectieve wijze naar ingediend ontwerp, maar kunnen ook voor klanten het design vormgeven aan de hand van specifieke wensen ten aanzien van gebruik, duurzaamheid en uitstraling.

Spuitgietwerk met hoogwaardige kunststoffen

Bij SPF Plastics gebruiken we voor ons spuitgietwerk uitsluitend hoogwaardige kunststoffen als grondstof voor de producten, zoals polyetheen, polypropeen, polycarbonaat, polystyreen, polyamide, SAN, ABS,POM en ook bio materialen. Daarbij selecteren we deze stoffen voor elk eindproduct op specifieke eigenschappen ten aanzien van bijvoorbeeld hardheid, lichtvastheid, flexibiliteit, hittebestendigheid en mogelijkheden tot bedrukking.

Vernieuwende technologie

SPF Plastics is al vanaf 1960 specialist in de spuitgieterij en investeert continu in vernieuwende technologie om opdrachtgevers maatwerk te bieden. Met optimale precisie verzorgt ons computergestuurde machinepark spuitwerk voor uiteenlopende toepassingen en kan dat leveren van 1 gram tot 1000 gram per stuk. Wij werken daarbij met spuitgietmachines die in sluitkracht variëren van 25 ton tot en met 300 ton.

Complete projectbegeleiding

Kern van het spuitgietproces vormt de matrijs, ofwel de mal waarin de verwarmde kunststof grondstof onder hoge druk wordt gespoten. U kunt bij ons eigen matrijzen aanleveren, maar ons ontwikkelteam kan ook via 3D techniek een mal voor het product ontwerpen op basis van een schets en specificaties. De complete productie kunnen we zo van A tot Z voor u begeleiden, inclusief het afwerken.

Kleine tot grote oplages

Behalve voor onder andere de retail, bouw sector en industrie verzorgen we ook voor de medische branche een breed spectrum aan complex spuitgietwerk. Bovendien kunnen we ook kleine aantallen voor u spuitgieten. Net als bij het bestellen van grote oplages kunt u daarbij rekenen op een zeer scherpe prijs.

Meer informatie over spuitgietwerk

Graag uw spuitgietwerk laten verzorgen door SPF Plastics B.V. of wilt u meer weten over onze diensten? Wij beantwoorden graag uw vragen via 0418 – 51 59 00 of neem contact op met ons contactformulier of via de mail; spf@spf.nl.

Contact