Spuitgieterij

Een ervaren spuitgieterij van kunststof producten is S.P.F. Plastics, gevestigd in Zaltbommel. Als producent van kunststof producten zijn wij voor onze klanten dé partner om contact mee op te nemen als zij kunststof producten nodig hebben. Logisch, omdat wij al bestaan vanaf 1960, weten wij waar we over praten en is kwaliteit bij ons de standaard bij het vervaardigen van kunststof producten op maat. Onze klanten bevinden zich in geheel Europa.

Productie spuitgieterij S.P.F. Plastics

Spuitgieterij S.P.F. Plastics kan nagenoeg alle soorten kunststof materialen spuitgieten. Voorbeelden zijn polypropyleen, polyethyleen, SAN (Styreenacrylnitril), ABS (Acrylonitril-butadieen-styreen) Polyamide, polyacetaal en nog veel meer materialen gevuld of ongevuld. Afhankelijk van de functie die het product moet vervullen gebruiken wij de materialen en de productie die daarvoor het nodig is.

Voordelen van spuitgieten

  • Grote vrijheid ten aanzien van de vormgeving van een product.
  • Hoge reproduceerbaarheid binnen kleine toleranties.
  • Diverse technieken kunnen in het proces worden geïntegreerd.
  • Aantallen vanaf ongeveer 500 stuks kunnen al zeer interessant zijn.

Kunststof producten op maat

S.P.F. Plastics ontzorgt u graag in zijn geheel. U geeft aan wat voor product u nodig heeft en wij regelen de rest. Van het ontwerp van de matrijs tot en met de logistiek: u heeft nergens meer omkijken naar. Wilt u graag eens met ons om de tafel gaan zitten om uw mogelijkheden te bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen